El PP demana una solució als embossos de la rotonda del polígon

L’exbatle Pedro Rosselló sol·licita al Consell que informi en quina fase està el projecte

 

L’exbatle manacorí i conseller del Grup Popular al Consell de Mallorca, Pedró Rosselló, demanarà al proper ple de la institució sobre l’estat en que es troba el projecte per construïr almenys un carril d’entrada de vehicles al polígon industrial de Manacor, que eviti els embossos constants que es produeixen en determinades hores del dia, i sobretot durant els mesos d’estiu, quan el trànsit sol ser més elevat.

“Des de fa diversos anys el Partit Popular de Manacor ve sol·licitant al Consell de Mallorca la construcció d’un carril d’entrada a la rotonda del polígon, on conflueixen l’accés i la variant nord, amb trànsit procedent de diversos municipis. Això suposa un autèntic ‘coll d’ampolla’ que causa importants embussos i problemes als ciutadans. Des del Consell s’ha dit en moltes ocasions que és un projecte que té previst dur a terme”, expliquen des del PP local.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad