Rajoles locals rescatades i dignes de museu

La imatge

 

El Museu d’Història de Manacor continua mostrant part del seu ample catàleg per les xarxes socials, a fi de donar a conèixer el patrimoni del municipi. Les darreres peces protagonistes han estat unes rajoles de mostra que es varen posar de moda durant el segle XIX i primer quart del segle XX. Es troben a les cuines i bugaderies de moltes cases mallorquines.
“Aquestes s’han salvat a obres de reforma d’immobles a Manacor i formen part de la col·lecció de rajoles del Museu”, expliquen. No trobau que aquests elements també són dignes d’estar en un Museu?. Una opinió que comparteix ARCA (l’Associació per a la Recuperació dels Centres Antics): “I tant que sí. Han d’estar als museus. I també hem de treballar per a que totes les que es pugui es quedin als llocs originals”.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad