Rajoles locals rescatades i dignes de museu

La imatge

 

El Museu d’Història de Manacor continua mostrant part del seu ample catàleg per les xarxes socials, a fi de donar a conèixer el patrimoni del municipi. Les darreres peces protagonistes han estat unes rajoles de mostra que es varen posar de moda durant el segle XIX i primer quart del segle XX. Es troben a les cuines i bugaderies de moltes cases mallorquines.
“Aquestes s’han salvat a obres de reforma d’immobles a Manacor i formen part de la col·lecció de rajoles del Museu”, expliquen. No trobau que aquests elements també són dignes d’estar en un Museu?. Una opinió que comparteix ARCA (l’Associació per a la Recuperació dels Centres Antics): “I tant que sí. Han d’estar als museus. I també hem de treballar per a que totes les que es pugui es quedin als llocs originals”.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad