L’equip senior femení del Club Volei Manacor puja a primera

Confirmat ahir per la Federació Espanyola després d’acabar invicte la temporada

 

L’equip senior femení de Primera Balear del Club Volei Manacor ha estat confirmat per la Federació Espanyola de Voleibol (RFEVB) per disputar la lliga de Primera Nacional de la temporada 2020-2021. Es culmina així l’aspiració d’ascens del conjunt dirigit per Xavier Isern, invicte al llarg de tota aquesta temporada a la lliga autonòmica.

Les jugadores del Club Volei Manacor havien guanyat tots els partits de la temporada i ara estaven pendents que la directiva nacional del voleibol confirmàs la seva plaça a I Nacional. Després de 21 anys, el Volei Manacor torna a la lliga nacional amb un equip femení, i el mateix entrenador. Xavier Isern s’ha mostrat molt content per la fita esportiva afirmant que “em sento alucinat amb elles. Tot el mèrit és seu”. De le seves jugadores ha tengut tot tipus d’elogis. Però per damunt de tot ha destacat “la seva solvència”. En paraules d’Isern, “No són màquines espectaculars però són solvents i això té molt mèrit. Amb les seves eines han fet molt bona feina i aconseguit guanyar sempre tots els partits”.

Ara, el Club Volei Manacor disputarà la lliga a 1ª Nacional amb un grup d’equips del mediterrani, entre els quals hi figuren Catalunya, València i Aragó. També hi haurà però les Illes Canàries. El club que presideix Andreu Mesquida té ara el repte de formar l’equip amb la incorporació de més jugadores per acabar de configurar un conjunt competitiu per la propera temporada.

Petra, Cata, Nena, Olivia, Laura, Anaïs, Luna, Antònia M., Maria Amer, Francina, Torretes, Tonina, Laura Galmés, Marian i Marina, ja han fet però historia en el club, a la seva ciutat de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad