L’Ajuntament conclou que els forats del camí a sa Roca estan permesos

Urbanisme explica que el camí no està catalogat com a públic malgrat el seu ús continuat

 

El departament d’Urbanisme de l’ajuntament de Manacor ha conclòs que els enormes forats apareguts fa uns dies al camí que va de s’Ermita a sa Roca des Castellet, propers a l’antic camp de tir, “estan fets a un camí particular” i que per tant el seu propietari està legitimat a fer-los “ja sigui per plantar arbres o per una altra finalitat”, explica la regidora responsable de l’àrea, Núria Hinojosa.

“Sabem que és un camí que és molt emprat entre corredors i persones que van a sa Roca, però no està dins el catàleg de camins públic, i per tant l’Ajuntament no hi té cap competència ni hi pot fer legalment res”, afegeix Hinojosa, qui, tot i això, anima a la posada en marxa novament de la Comissió de Camins Públics, un órgan entre partits que hauria de definir d’una vegada per totes quins són els camins de caràcter comú històrica i legalment parlant.

“Però hem de ser conscients també que tots els que entrin dins el catàleg després han de poder ser mantinguts degudament per part de l’Ajuntament. De res serveix anar tenint camins si després no els podem mantenir així com toca”.

Forats enormes apareixen misteriosament al camí que va de s’Ermita a sa Roca

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad