Més de 80 empreses manacorines ha sol·licitat crèdits ICO

Línies de finançament estatal per poder tenir liquiditat a curt i mitjan plaç

 

Més de 80 empreses amb seu a Manacor ha sol·licitat de moment els crèdits ICO que ha posat en marxa l’estat per ajudar a superar la crisi econòmica derivada de la sanitària dels darrers mesos. Les ICO són línies de finançament avalades per l’estat espanyol amb les que es faciliten fons amb la intermediació de les entitats de crèdit. Es poden sol·licitar al banc per finançar les activitats empresarials i/o els projectes d’inversió, les necessitats de liquiditat i despeses de la teva activitat dins d’Espanya o a l’exterior.

Això sí, totes aquestes empreses hauràn de tornar aquests crèdit abans del mes de juny de l’any que ve. Una fórmula que també a Manacor ha tingut molta acceptació per tal de fer front al temporal de mesos d’inactivitat i, moltes vegades, comptes negatius. Ara s’haurà de veure si aquests crèdits serveix per reflotar definitivament totes les empreses malmeses.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad