El Govern aprova ampliar l’institut de Porto Cristo

Amb una partida inicial de gairebé 715.700 euros

 

El Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 aprovat per la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca preveu, en la planificació d’infraestructures per a l’any 2020, l’ampliació de l’IES Porto Cristo. És per això que aquest divendres el Consell de Govern va aprovar l’import del contracte d’obres que s’han de licitar: 715.688,15 euros

Unes aules adaptades a les noves necessitats educatives

El projecte dona resposta a la necessitat d’ampliació de l’actual IES Porto Cristo amb 6 aules addicionals: quatre de 48,83 m² i dues de 29,80 m² útils. Aquesta ampliació es duu a terme als blocs D i E de l’edifici actual, ocupant l’espai de les terrasses existents a la planta primera d’ambdós blocs. Els blocs D i E són de planta baixa més una planta pis i les plantes pis d’ambdós blocs estan ocupades parcialment i deixen una part lliure de sostre, unes terrasses.

Algunes de les millores que incorporaran les noves instal·lacions en relació amb les ja existents són que les aules de 48,83 m2 se separen amb un envà mòbil de manera que es poden unificar com a un sol espai gran o dividir-se en dues aules independents; els tancaments entre aules té aïllament acústic; la construcció té un tractament tèrmic més eficient, i les 6 aules disposen de lluminàries LED a fi d’assegurar una il·luminació uniforme i eficient.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad