Primer concert mescla de campanes i electrònica de la història manacorina

Part i Banda

Tal volta quan es parla de modernitzar el discurs de l’Església no es parla ben bé d’això, però la veritat és que la iniciativa sembla, a primera vista, estimulant. I és que aquest proper dimarts, 21 de juliol, tot aquell que passegi o sopi pel centre de Manacor podrà escoltar el primer Concert de Campanes i Electrònica de la història de Manacor, amb obres de Joan Bagés Rubí, Nadal Roig Serralta i Xavier Gelabert.

La nova iniciativa ha estat organitzada per la obreries de Sant Jaume, la comissió de l’Orgue Convent Manacor, Octoechos Choir i l’ajuntament de Manacor. L’impulsor de tot plegat, Xavier Gelabert, ha donat les gràcies “a la Parròquia dels Dolors de Manacor, al seu rector Toni Amoros i sobre tot a l’amic i escolà major Mateu Grimalt Andreu”, per la seva implicació.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad