Primer concert mescla de campanes i electrònica de la història manacorina

Part i Banda

Tal volta quan es parla de modernitzar el discurs de l’Església no es parla ben bé d’això, però la veritat és que la iniciativa sembla, a primera vista, estimulant. I és que aquest proper dimarts, 21 de juliol, tot aquell que passegi o sopi pel centre de Manacor podrà escoltar el primer Concert de Campanes i Electrònica de la història de Manacor, amb obres de Joan Bagés Rubí, Nadal Roig Serralta i Xavier Gelabert.

La nova iniciativa ha estat organitzada per la obreries de Sant Jaume, la comissió de l’Orgue Convent Manacor, Octoechos Choir i l’ajuntament de Manacor. L’impulsor de tot plegat, Xavier Gelabert, ha donat les gràcies “a la Parròquia dels Dolors de Manacor, al seu rector Toni Amoros i sobre tot a l’amic i escolà major Mateu Grimalt Andreu”, per la seva implicació.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad