Un nou vessament fecal torna a tancar la platja de Porto Cristo

L’Ajuntament especifica que no tornarà a obrir de moment per “contaminació microbiana”

 

La platja de Porto Cristo ha hagut de tornar a ser tancada per vessaments fecals. Sembla que les pluges caigudes aquest passat dimarts vespre han fet que novament el sistema de clavegueram s’hagi vist desbordat i les aigües, netes i brutes hagis tornat a acabar a la platja urbana. Oficialment l’ajuntament de Manacor especifica que “fins a nou avís, la platja de Porto Cristo roman tancada per contaminació microbiana”.

Ara fa un mes que distintes analítiques realitzades per inspectors de la conselleria de Media Ambient a l’aigua de la platja i el club nàutic determinaren una elevada concentració de partícules fecals, procedents del clavegueram que, en dies de pluja, desborda i va a parar directament a les aigües de bany.

Noves analítiques troben altes concentracions d’enterococos intestinalis a Porto Cristo

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad