Un nou vessament fecal torna a tancar la platja de Porto Cristo

L’Ajuntament especifica que no tornarà a obrir de moment per “contaminació microbiana”

 

La platja de Porto Cristo ha hagut de tornar a ser tancada per vessaments fecals. Sembla que les pluges caigudes aquest passat dimarts vespre han fet que novament el sistema de clavegueram s’hagi vist desbordat i les aigües, netes i brutes hagis tornat a acabar a la platja urbana. Oficialment l’ajuntament de Manacor especifica que “fins a nou avís, la platja de Porto Cristo roman tancada per contaminació microbiana”.

Ara fa un mes que distintes analítiques realitzades per inspectors de la conselleria de Media Ambient a l’aigua de la platja i el club nàutic determinaren una elevada concentració de partícules fecals, procedents del clavegueram que, en dies de pluja, desborda i va a parar directament a les aigües de bany.

Noves analítiques troben altes concentracions d’enterococos intestinalis a Porto Cristo

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad