Queden suspeses definitivament les Festes de Sant Jaume

Ajuntament i Obreria han consensuat anul·lar les celebracions patronals 

 

Tampoc hi haurà festes patronals. L’ajuntament de Manacor i l’Obreria de Sant Jaume ha comunicat que, donades les circumstàncies produïdes arran de la pandèmia, s’ha pres la decisió, consensuada amb els col·lectius i associacions implicades, de suspendre els actes tant protocol·laris com festius prevists per les festes de Sant Jaume d’enguany.

Segons explica el consistori manacorí: “És àmpliament sabut que les autoritats sanitàries recomanen evitar les aglomeracions de persones. La decisió és dolorosa però dins aquest context era impossible prendre’n cap altra. Ens sap greu haver d’adoptar aquesta mesura però hem de ser responsables i no s’han d’organitzar actes on no s’hi puguin garantir les recomanacions de les autoritats sanitàries, com han fet altres municipis i entitats que organitzen les esperades festes d’estiu de cada poble”. L’Ajuntament de Manacor aprofita l’avinentesa per agrair a l’Obreria de Sant Jaume la labor que fa cada any en l’organització de les festes.

Print Friendly, PDF & Email