L’Ajuntament es gasta 680.000 euros en posar apunt els passejos marítims

Els de ses Coves Blanques, Cales i s’Illot, que varen quedar afectats pel temporal Glòria

 

El temporal Glòria va deixar molts desperfectes a la costa manacorina. Avui dilluns, uns mesos després, s’ha dut a terme la primera visita institucional a les zones afectades per tal de supervisar les obres, ja finalitzades i que han tingut un cost de 680.000 euros. L’Ajuntament treballa ara en la sol·licitud per obtenir la concessió de les zones afectades per tal que sigui l’organisme qui se n’encarregui i no Demarcació de Costes; un fet que no representa cap despesa municipal. Així mateix, l’Ajuntament ja s’encarregava del manteniment. “Això ens permetrà celeritat a l’hora d’actuar a la zona”, ha assegurat la regidora d’Urbanisme, Núria Hinojosa.

Els quasi 700.000 euros de pressupost s’han repartits entre la ronda del Matí de s’Illot, el passeig de Cales de Mallorca i les Coves Blanques de Porto Cristo. A Coves Blanques s’han reparat els murs i els serveis, a s’Illot s’ha condicionat l’estabilitat del passeig i s’ha reparat i a Cales de Mallorca s’han reparat el passeig i la xarxa de clavegueram.

Segons el regidor de zona costanera, Sebastià Nadal, “aconseguim de nou una costa segura”. Així mateix, els dos regidors acompanyats pel batle, Miquel Oliver, han volgut agrair la tasca de l’equip tècnic i de l’empresa de reparació per la bona feina feta. Finalment Oliver ha volgut recordar que “haguéssim pogut fer el més fàcil i donar totes les culpes a Demarcació de Costes, però ens vam arromangar des del primer moment per tal de donar resposta a una necessitat immediata”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad