L’Ajuntament adverteix que no dur la mascareta es multarà amb 100 euros

A partir d’avui dilluns seguint nova la normativa del Govern Balear
Des d’aquest dilluns l’ús de la màscara és obligatori en tot moment, encara que es respecti la distància de seguretat. No fer-ho comportarà multes de 100 euros. Així de clar ho deixa l’ajuntament de Manacor, que no vol que els seus ciutadans es botin la normativa establerta pel Govern Balear i confirmada ahir capvespre. Així, la norma obliga a l’ús de la màscara en tots els llocs públics o privats, excepte: per a menjar i beure, a la platja i a les piscines, per a fer esport o per a tocar un instrument musical de vent.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad