Xaloc tanca després de més de 40 anys com a videoclub i llibreria

La imatge

 

La històrica llibreria Xaloc ha tancat les seves portes després de més de 40 anys d’història ininterrompuda. La crisi del sector, unida a la provocada pel recent confinament a causa del coronavirus, han fet que na Neus, la seva darrera responsable, hagi decidit rodar clau en vista de les circumstàncies.

S’Acaben així més de quatre dècades, sempre a l’avinguda des Torrent de Manacor, primer com un videoclub situat a un petit local a l’altra vorera, a l’altra banda d’on després es situaria definitivament per assentar-se com un dels videoclubs de referència a la comarca. Fa uns anys una autoescola li va anar prenent terreny, fins a quedar en un petit espai que subsistia com a punt de venda de llibres escolars i premsa en general.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad