Xaloc tanca després de més de 40 anys com a videoclub i llibreria

La imatge

 

La històrica llibreria Xaloc ha tancat les seves portes després de més de 40 anys d’història ininterrompuda. La crisi del sector, unida a la provocada pel recent confinament a causa del coronavirus, han fet que na Neus, la seva darrera responsable, hagi decidit rodar clau en vista de les circumstàncies.

S’Acaben així més de quatre dècades, sempre a l’avinguda des Torrent de Manacor, primer com un videoclub situat a un petit local a l’altra vorera, a l’altra banda d’on després es situaria definitivament per assentar-se com un dels videoclubs de referència a la comarca. Fa uns anys una autoescola li va anar prenent terreny, fins a quedar en un petit espai que subsistia com a punt de venda de llibres escolars i premsa en general.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad