La zona blava torna a la primera línia de Porto Cristo a partir de dilluns

La imatge

 

Després de la suspensió del servei d’aparcament ORA i els parkings soterrats a tot el municipi amb l’entrada de l’estat d’alarma a mitjans del mes de març, poc a poc l’ajuntament de Manacor va posant en funcionament les places blaves ara que arriba l’estiu i el trànsit es fa més dens.

Així i després de restablir-ho fa setmanes a Manacor, ara el consistori ha anunciat que a partir del proper dilluns, 13 de juliol, tornarà a cobrar per aparcar a la primera línia de Porto Cristo, al carrer Bordils. Una reobertura progressiva que s’uneix a l’aparcament que té Ports devora el moll i el parking subterrani de la plaça de s’Aljub, ja en funcionament.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad