La zona blava torna a la primera línia de Porto Cristo a partir de dilluns

La imatge

 

Després de la suspensió del servei d’aparcament ORA i els parkings soterrats a tot el municipi amb l’entrada de l’estat d’alarma a mitjans del mes de març, poc a poc l’ajuntament de Manacor va posant en funcionament les places blaves ara que arriba l’estiu i el trànsit es fa més dens.

Així i després de restablir-ho fa setmanes a Manacor, ara el consistori ha anunciat que a partir del proper dilluns, 13 de juliol, tornarà a cobrar per aparcar a la primera línia de Porto Cristo, al carrer Bordils. Una reobertura progressiva que s’uneix a l’aparcament que té Ports devora el moll i el parking subterrani de la plaça de s’Aljub, ja en funcionament.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad