El doctor García de la Villa rep la sorpresa del seu hospital després de superar el coronavirus

Tornava al centre després de tres mesos hospitalitzat i a la UCI per Covid-19
A les 13,30 hores d’avui dimecres el cap de Cardiologia de l’Hospital de Manacor, Bernardo García de la Villa, que va passar tres mesos ingresssat per Coronavirus a l’Hospital de Son Espases ha tornat al centre a la seva primera visita com a pacient a consultes externes. Per aquest motiu, els seus companys li han preparat una rebuda sorpresa a defora de l’Hospital, amb una representació de la banda de música de Manacor. “Han estat uns moments molt emotius per a tots i una grata sorpresa per ell”, comentaven.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad