El doctor García de la Villa rep la sorpresa del seu hospital després de superar el coronavirus

Tornava al centre després de tres mesos hospitalitzat i a la UCI per Covid-19
A les 13,30 hores d’avui dimecres el cap de Cardiologia de l’Hospital de Manacor, Bernardo García de la Villa, que va passar tres mesos ingresssat per Coronavirus a l’Hospital de Son Espases ha tornat al centre a la seva primera visita com a pacient a consultes externes. Per aquest motiu, els seus companys li han preparat una rebuda sorpresa a defora de l’Hospital, amb una representació de la banda de música de Manacor. “Han estat uns moments molt emotius per a tots i una grata sorpresa per ell”, comentaven.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad