El contundent missatge d’una veïnada farta que li retxin el cotxe

La imatge

 

Una dona del carrer del Pilar de Manacor, farta de no tenir lloc on aparcar per por que alguns dels seus veïnats li retxin el cotxe, ha decidit col·locar un full al seu vehicle explicant la situació. Un missatge clar i contundent, dirigit “al tipus de gent que té una cotxera sense gual i es creuen amb el dret de poder retxar-te el cotxe amb la clau o desinflar-te les rodes” recrimina una altra veïnada.

També diu que “fa pocs mesos que vam venir a viure al carrer pilar a Manacor, i mai ens havia passat a cap dels dos cotxes que tenim. A una senyora de molt avançada edat la vam aplegar passant-nos la clau per aparcar el cotxe davant de la seva porta. Una veïna ha penjat aquesta nota i volem mostrar-li el nostre suport i la nostra intolerància cap aquest tipus de persones… pagau un gual cony!”.

“Si teniu res a dir me veniu a cercar”, conclou la nota que diu saber qui és la persona que es dedica a retxar el seu cotxe amb una clau, i que si la cosa continua així començarà a “anar a les males”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad