Sentit reconeixement als manacorins morts durant l’estat d’alarma

El cementiri de Son Coletes ha acollit avui capvespre l’acte d’acomiat
L’ajuntament de Manacor ha realitzat avui capvespre al cementiri municipal de Son Coletes, un acte en memòria de les persones que ens han deixat durant l’estat d’alarma causat per la pandèmia de la Covid-19 i que, donades les circumstàncies no van poder ser acomiadades degudament.
Companyia, acció de gràcies, plenitut i viatge, han estat les quatre paraules emprades pel rector de Manacor, Antoni Amorós, en el seu parlament  als ciutadans manacorins que durant el temps d’estat d’alarma han perdut un ésser estimat. “Gràcies, en nom de les parròquies, a l’ajuntament de Manacor per organitzar aquest acte i comptar amb nosaltres”, ha assenyalat.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad