Serveis Socials reparteix targetes moneder per provar l’eliminar les bosses d’aliments

Es tracta d’una prova pilot que comença aquest juliol entre cent famílies necessitades del municipi

 

Els Serveis Socials de Manacor volen anar reduïnt el sistema de repartiment d’aliments en bosses per aquelles famílies més necessitades del municipi. Per comoditat i per evitar la incomoditat social que suposa per a alguns usuaris haver de fer coa per aconseguir-les. D’aquesta manera i durant el mes de juliol, el departament que gestiona la regidora Carme Gomila, repartirà cent targetes moneder entre cent famílies. Una prova pilot que, si surt bé, es podria anar ampliant.

El que l’Ajuntament vol aconseguir és que més persones que fins ara no s’havien acostat als Serveis Socials per vergonya o per no voler admetre la seva situació de necessitat, puguin així anar a comprar allà on vulguin mitjançant aquesta tarjeta municipal, que funciona com a un moneder i que s’anirà recarregant cada mes amb la quantitat estipulada pel consistori. Amb ella no es podran comprar tots els aliments o productes que es vulguin, sino els considerats de primera necessitat per a cada família afectada.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad