Tant la dona positiva de Covid com el seu nadó reben l’alta hospitalària

Podrà recuperar-se des de casa seva

 

La dona embarassada que ahir es va saber que va donar positiu en les proves de Covid fetes abans de donar a llum, ja ha estat donada d’alta. També el seu nadó, que es troba en bones condicions de salut. Després de quasi un mes sense casos que fossin susceptibles d’ingrés, ahir es va confirmar el primer positiu d’una pacient per coronavirus. Era una dona embarassada a la qual, seguint el protocol, se li ha practicat la pertinent PCR. Afortunadament podrà rebre el tractament i seguiment de la malaltia des de casa.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad