Les quinze persones que no reciclen bé a Porto Cristo rebran la visita de la Policia

S’exposen a les multes per reincidència que marca l’ordenança

 

Les quinze persones que de mitjana no cumpleixen diàriament amb la recollida selectiva de Porto Cristo, rebran prest la visita d’un informador de Medi Ambient acompanyat per un agent de la Policia Local. “Si pensam en xifres grans veim que qui no cumpleix amb el nou sistema porta a porta realment és un 1% del total, que fins ara eren 1.400 vivendes”, explica el regidor de Medi Ambient, Sebastià Llodrà, que així i tot no vol que per uns pocs es perdi la feina responsable de la resta.

D’aquesta manera, i tal i com ja passa a Manacor ciutat, els dos informadors de l’Ajuntament destinats a Porto Cristo s’encarregaran de visitar als que no cumpleixen, acompanyats per un agent de la Unitat Territorial de Costes (UTC) de la Policia Local, per avisar de les sancions econòmiques a les que estan exposats si són reincidents i no cumpleixen amb el sistema, que dimarts es va ampliar amb 400 vivendes més al nucli costaner.

Cal dir que cada dia les incidències es marquen amb un adhesiu de color llampant perquè el veïnat sàpiga que o bé no ha tret la fracció que tocava en el dia indicat, o que simplement ha deixat la bossa amb residus de tota casta mesclats. Si el dia o la fracció no és correcta, els treballadors encarregats de recollir-la la tornen a deixar enterra. Amb la incorporació del contenidor marró a les foranes, tot el poble de Porto Cristo ja estpa integrat en el nou sistema de reciclatge.

La Policia Local ja visita les cases dels qui no cumpleixen amb el reciclatge

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad