Educació torna a adjudicar les obres d’ampliació de l’escola de Ses Comes

Per 722.929 euros i un termini d’execució de sis mesos

 

La Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca mitjançant l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) acaba d’adjudicar tres projectes de millora de centres educatius de les Illes Balears. Concretament s’han adjudicat les obres d’ampliació del CEIP Ses Comes de Manacor, del CEIP Guillem Ballester i Cerdó de Muro i la reforma del CIFP Juníper Serra de Palma. Els tres projectes suposen una inversió total de 1.337.931 euros.

Pel que fa a les obres de millora del CEIP Ses Comes de Porto Cristo contemplen les actuacions necessàries per l’eliminació de les quatre aules i un bany modular existents, a la vegada que solucionen els problemes d’espai del centre. L’obra s’ha adjudicat a la UTE ZIMA Desarrollos Integrales S.L. – PEGIRO S.L per 722.929 euros i un termini d’execució de sis mesos.

El projecte d’ampliació consisteix en la construcció d’un nou mòdul amb quatre aules per educació infantil i un espai cobert en el pis superior perquè faci de gimnàs. D’aquesta forma es podrà aprofitar l’aula que a l’actualitat es fa sevir per fer educació física i arribar a les cinc aules que necessita el centre. Alliberant al centre de les cinc aules modulars existents durant aquest curs. Aquest projecte d’ampliació està cofinançat amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad