Una dona embarassada, primer positiu per coronavirus a Manacor 24 dies després

Quasi un mes després i després de realitzar-li la PCR

 

Males notícies des de l’hospital de Manacor, després de quasi un mes sense casos que fossin susceptibles d’ingrés, avui s’ha confirmat el primer positiu d’una pacient per Covid-19. Es tracta d’una dona embarassada a la qual, seguint el protocol, se li ha practicat la pertinent PCR. Tot i això tan la mare com el nin es troben bé.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad