Col·laboració ciutadana i policial per evitar la mort d’un infant que no respirava

Un ciutadà sanitari de professió i agents de la Policia Local reanimen i traslladen un nadó del carrer a l’Hospital de Manacor

 

A les 20,06 hores d’ahir 29 de juny, l’112 va informar la Policia Local de Manacor que una dona es trobava molt alterada, donat que el nadó que l’acompanyava no respirava. Segons l’acta oficial, els agents van trobar la dona a la via pública amb el seu fill de pocs dies de vida als braços, que semblava no respirar, i també un ciutadà que afirmava ser sanitari.

Els agents van exercir maniobres de respiració i administració d‘oxigen, essent el sanitari el que posava el volum d’oxigen al manòmetre i qui finalment va aconsellar una ràpida evacuació al centre hospitalari. Els agents van decidir no esperar l’arribada de l’ambulància i acompanyar-los en vehicle policial. L’altre vehicle que s’havia apropat a l’escenari va obrir el pas fins a l’hospital de Manacor.

Durant el trajecte, un agent es va adonar que la màscara que duia el nadó li era grossa i no es podia ajustar, fet que provocà que el nadó deixàs de respirar. Amb tot, el policia que el vetllava va realitzar dues insuflacions d’aire que varen aconseguir reanimar el nadó.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad