L’ajuntament es sumar al Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+

Penja la bandera multicolor a la balconada de les oficines municipals

 

L’ajuntament de Manacor s’ha tornat a sumar enguany al Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+. Ho ha fet, a més de amb missatges de les xarxes socials, amb la penjada de la bandera representativa multicolor a la balconada de les oficines municipals de la plaça des Convent. Així, sotra el lema Conquerim la igualtat, transformam la societat, el consistori fa una passa més per a la normalització.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad