La Justícia condemna l’Ajuntament a pagar 95.000 euros a la SGAE

Per drets d’autor no abonats durant més de deu anys

 

L’ajuntament de Manacor haurà de pagar 95.521,19 euros a la Societat General d’Autors i Editors (SGAE) pels drets d’autor de diversos actes culturals entre 2006 i 2017. El Jutjat Mercantil número dos de Palma ha condemnat al consistori per “fer ús de forma no autoritzada de el repertori d’obres gestionat per la SGAE, en ocasió de les festivitats i altres actes culturals”. A més d’haver de pagar la Justícia li prohibeix realitzar actes de comunicació pública fins que no obtingui la preceptiva autorització de la SGAE.

La jutjessa, en una sentència del passat 22 de juny, creu que l’ajuntament de Manacor ha fet ús de forma no autoritzada del repertori sense abonar res a l’SGAE, que el va denunciarb “per haver contractat artistes i intèrprets per celebrar actes de comunicació pública sense haver sol·licitat el perceptiu permís ni haver satisfet la corresponent remuneració”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad