Què costaria asfaltar tots els carrers de Manacor?

Part i Banda

 

Problema tradicional del poble fins al punt de ser anomenat en moltes ocasions Manaclot, el de l’asfalt deficient i els bassiots ha estat sempre un mal de cap endèmic del municipi. Però realment, què podria costar reasfaltar tots aquells carrers que en aquests moments estan plens de clots o amb bonys i altres deficiències. La resposta seria uns tres milions d’euros. Una reflexió senzilla idò, seria, si l’Ajuntament té una caixa de 38 milions al banc… per què no ho fa?. Perquè, de moment, encara no està permès pels límits de despesa municipals imposats per Madrid.

Inclús el pressupost podria ser menor si anam als essencials: “Depèn dels criteris sostenibles del Govern d’Espanya. Amb un milió d’euros em conformaria per poder fer una estirada forta”, diu la regidora d’Urbanisme. “El que també li dic és que sempre he estat partidària de primer, abans, mirar si davall tot està bé, pluvials o rígoles, i no tornar a asfaltar damunt, que en moltes ocasions ha estat contraproduent perquè hem desviat el pas de l’aigua cap a punts baixos, que moltes vegades han donat problemes a molts de veïnats quan plou. Per responsabilitat”.

Print Friendly, PDF & Email