La manacorina Bàrbara Duran guanya el premi Font i Roig

Atorgat per unanimitat pel seu llibre ‘Les cantadores de Maria de la Salut’

 

La musicòloga, professora i escriptora manacorina Bàrbara Duran Bordoy ha estat la guanyadora de la VI edició del Premi Font i Roig d’Assaig 2020, atorgat per l’ajuntament de Maria de la Salut, amb l’obra anomenada, precisament, Les cantadores de Maria de la Salut. El jurat, format per Àngeles Toro, Antoni Mas, Bartomeu Pastor i Joana Maria Seguí i presidit pel batle Gabriel Mas van escollir-la fa uns dies per unanimitat.

El premi té una dotació econòmica de 800 euros i l’edició de l’obra premiada, que patrocina el mateix Ajuntament, a través de Lleonard Muntaner. Bàrbara Duran ja havia estat finalista del premi Font i Roig fa tres anys amb el llibre, La balada de Jordi Roca i sa madona des Caparó.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad