La Flama del Canigó ja és a l’Ajuntament

Es tracta d’una tradició catalana vinculada al solstici d’estiu

 

L’anomenada Flama del Canigó ja és a l’ajuntament de Manacor. Es tracta d’una tradició catalana vinculada al solstici d’estiu que té lloc en diversos indrets dels Països Catalans cada any, entre el 22 i el 23 de juny. Aquesta tradició s’inicia amb la renovació del foc al cim del Canigó i culmina amb l’encesa de les fogueres de la nit de Sant Joan després que la flama, duita per voluntaris, es reparteixi per tot el país.

En concret, la Flama arribarà enguany a més de tres mil pobles i ciutats. Finalment, el lema seleccionat per aquesta edició ha estat Enguany encenc la flama per tu, en homenatge a tota la societat civil mobilitzada per superar la crisi global provocada per la Covid-19. En el cas de Manacor, la Flama del Canigó ha estat entregada ahir dijous a les 10 h per part del representant de l’Obra Cultural a Manacor, Serafí Lliteres, al batle, Miquel Oliver.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad