L’Hospital de Manacor desmenteix els rumors d’un nou ingressat per coronavirus

Més de dues setmanes després de la darrera alta

 

Més de dues setmanes després que el darrer malalt curat de coronavirus sortís per la porta de l’Hospital de Manacor amb l’alta a la mà, ahir va començar a córrer el rumor d’una nova persona ingressada a planta amb Covid-19. Hagués estat la primera després de l’entrada en vigor de l’anomenada ‘nova normalitat’ i hagués suposat la ruptura amb una tendència positiva que, tot i això, no deixa d’entrar dins l’esperat. Avui dematí el centre comarcal negava que hi hagués ningú ingressat de nou amb el virus, encara que és cert que han anat fent proves a persones que han acudit amb símptomes.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad