6.000 euros per poder fer Selectivitat amb aire condicionat

Part i Banda

 

Les condicions sanitàries que estam vivint han fet que qualsevol situació fins ara quotidiana hagi d’adaptar-se a la ‘nova normalitat’. Aquest també és el cas de les proves de Selectivitat per obtenir nota per anar a la univesitat. Fa uns dies membres de la UIB, la conselleria d’Educació i de l’ajuntament de Manacor decidiren que els tres dies d’examens d’enguany no es durien a lloc a l’institut Mossèn Alcover, sino que per assegurar distàncies passaran a ser als pavellons coberts de Na Capellera, just davant.

El que ha sorprès però, és el cost que haurà de pagar la Conselleria perquè els estudiants estigui frescos, a més de ment, de cos. Per això es llogaran tres aparells portàtils d’aire condicionat a raó de 6.000 euros en total pels tres dies que durin les proves. O el que és el mateix 2.000 euros per dia.

Les proves de Selectivitat enguany seran a Na Capellera

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad