6.000 euros per poder fer Selectivitat amb aire condicionat

Part i Banda

 

Les condicions sanitàries que estam vivint han fet que qualsevol situació fins ara quotidiana hagi d’adaptar-se a la ‘nova normalitat’. Aquest també és el cas de les proves de Selectivitat per obtenir nota per anar a la univesitat. Fa uns dies membres de la UIB, la conselleria d’Educació i de l’ajuntament de Manacor decidiren que els tres dies d’examens d’enguany no es durien a lloc a l’institut Mossèn Alcover, sino que per assegurar distàncies passaran a ser als pavellons coberts de Na Capellera, just davant.

El que ha sorprès però, és el cost que haurà de pagar la Conselleria perquè els estudiants estigui frescos, a més de ment, de cos. Per això es llogaran tres aparells portàtils d’aire condicionat a raó de 6.000 euros en total pels tres dies que durin les proves. O el que és el mateix 2.000 euros per dia.

Les proves de Selectivitat enguany seran a Na Capellera

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad