Els vint-i-cinc parcs infantils del municipi tornen a obrir

Hauran de desinfectar-se un cop al dia, segons marca el BOIB

 

Els parcs infantils del municipi de Manacor tornaran a obrir entre avui i demà. Així ho ha anunciat avui dematí l’Ajuntament, que llevarà els precintes de 25 dels 32 que hi ha repartits (els set que no s’obrin és perquè estan situats dins recintes escolars) i haurà de fer-los nets a conciència cada 24 hores, com marca la nova normativa publicada al Butlletí Oficial de les Illes Balears. “Hem esperat per poder cumplir, per recuperar uns espais amb totes les garanties de seguretat”, explica el batle, Miquel Oliver.

I és que fins ara, i segons el que s’havia publicat al BOE, l’estat marcava que els parcs infantils d’havien de desinfectar dos cops cada dia, una tasca que amb el personal que té l’ajuntament manacorí era molt complicada d’abastir. “Està previst que entre avui i demà, de forma gradual es vagin obrint tots”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad