El ‘colesterol’ torna a obrir tot el dia al trànsit

Part i Banda

 

El tram del passeig del ‘colesterol’ de Manacor que fins ara tancava al trànsit a partir de les 20 hores perquè els vianants poguessin mantenir les distàncies de seguretat mentre passejaven, torna a obrir avui tot el dia als vehicles. “Ara que molta de gent se n’ha anat a vorera de mar i que les platges tornen a estar obertes, creim que és el moment d’obrir”, explica el batle, Miquel Oliver, que tot i això no descarta “reactivar” la proposta donat el cas.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad