Les proves de Selectivitat enguany seran a Na Capellera

Així ho han decidit avui representants de la UIB, la Conselleria i l’ajuntament de Manacor

 

Enguany la Selectivitat a Manacor (prova PBAU) es durà a terme els dies 7, 8 i 9 de juliol al poliesportiu municipal de Na Capellera, segons han anunciat avui dematí representants de la UIB i el consistori local. Per altra banda, l’Ajuntament s’encarregarà d’habilitar els espais, bastir-los de mobiliari (cedit per l’IES Mossèn Alcover), i garantir la seguretat i la higiene durant les proves.

Representants de la Universitat de les Illes Balears, la Conselleria, l’Ajuntament i l’IES Mossèn Alcover han visitat els espais per a ultimar els preparatius. Segons el regidor d’Educació, Mateu Marcé, “la nostra prioritat era que la prova es seguís fent a Manacor i a prop del centre on era habitual fer-ho”. “La previsió és bàsica per tal de garantir que l’alumnat pugui realitzar la prova amb les garanties d’higiene i benestar adequades”.

La PBAU (prova de batxillerat per a l’accés a la Universitat) és la destinada a atorgar un requisit d’accés a les persones amb el títol de batxiller. La PBAU és el que en l’àmbit de la Llei orgànica 2/2006 i tots els seus desenvolupaments posteriors s’anomena l’avaluació final de batxillerat. La matrícula de la PBAU s’ha de realitzar als centres on s’ha cursat el Batxillerat o el Cicle de Grau Superior. La finalitat és clara, valorar amb caràcter objectiu, la maduresa acadèmica de l’alumnat, així com els coneixements i capacitats adquirides al batxillerat i la seva capacitat per seguir amb èxit els ensenyaments universitaris oficials de grau.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad