Les proves de Selectivitat enguany seran a Na Capellera

Així ho han decidit avui representants de la UIB, la Conselleria i l’ajuntament de Manacor

 

Enguany la Selectivitat a Manacor (prova PBAU) es durà a terme els dies 7, 8 i 9 de juliol al poliesportiu municipal de Na Capellera, segons han anunciat avui dematí representants de la UIB i el consistori local. Per altra banda, l’Ajuntament s’encarregarà d’habilitar els espais, bastir-los de mobiliari (cedit per l’IES Mossèn Alcover), i garantir la seguretat i la higiene durant les proves.

Representants de la Universitat de les Illes Balears, la Conselleria, l’Ajuntament i l’IES Mossèn Alcover han visitat els espais per a ultimar els preparatius. Segons el regidor d’Educació, Mateu Marcé, “la nostra prioritat era que la prova es seguís fent a Manacor i a prop del centre on era habitual fer-ho”. “La previsió és bàsica per tal de garantir que l’alumnat pugui realitzar la prova amb les garanties d’higiene i benestar adequades”.

La PBAU (prova de batxillerat per a l’accés a la Universitat) és la destinada a atorgar un requisit d’accés a les persones amb el títol de batxiller. La PBAU és el que en l’àmbit de la Llei orgànica 2/2006 i tots els seus desenvolupaments posteriors s’anomena l’avaluació final de batxillerat. La matrícula de la PBAU s’ha de realitzar als centres on s’ha cursat el Batxillerat o el Cicle de Grau Superior. La finalitat és clara, valorar amb caràcter objectiu, la maduresa acadèmica de l’alumnat, així com els coneixements i capacitats adquirides al batxillerat i la seva capacitat per seguir amb èxit els ensenyaments universitaris oficials de grau.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad