Què hi fan on hi havien els dinosaures d’Oliv-art?

Part i Banda

Aquesta és la prengunta que es fan molt de manacorins quan arriben de Palma, o simplement quan van a comprar al supermercat de devora. Què hi estan fent exactament al costat de l’aparcament, on abans hi havia els dinosaures de l’Oliv-art? Va guanyant força la teoria que diu que serà finalment el desembarc a Manacor de la franquícia multinacional Leroy Merlin i dels seus socis de Decathlon… però la cosa no està tan clara.

“No me consta”, diu la regidora d’Urbanisme, Núria Hinojosa amb una mitja rialla. “És vera que s’hi està construint una nau. La llicència és exactament per una nau sense ús definit, que és una cosa legal, perquè el propietari té tot el dret del món de no revelar a qui la vol llogar, perquè supòs que la idea és aquesta… Hi ha solars que veus que són adquirits per les pròpies empreses, com va ser McDonalds al seu moment, que ho va fer tot al seu nom… però no és el cas”.

Tampoc estan llogades (o encara no se sap a qui), la serie de naus que ocupen l’espai on estava la pròpia tenda d’Oliv-art i la dels mobles Mapini. Unes construccions ja acabades i que també van ser sol·licitades i registrades a l’Ajuntament a nom d’un particular. I deim que no és tan segur que Leroy Merlin i Decathlon desembarquin devora l’Aldi, perquè s’ha tornat a activar la zona del polígon de serveis que va des de la rotonda del polígon industrial fins a la subestació d’Endesa, on fa quasi sis anys, precisament l’empresa francesa (que està immersa en un ERTE) va anunciar el seu projecte manacorí.

Ja se sap quan tancarà el Mercadona de la plaça del Mercat

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad