Reclamen 21 milions d’euros més en zones verdes a l’Ajuntament

Per dos terrenys propers a la Ronda de Felanitx

 

L’ajuntament de Manacor té damunt la taula dues noves zones verdes pendents de sentència, que podrien suposar el pagament públic de 21 milions d’euros més dels ja acumulats durant els darrers anys. En concret es tracta de dos terrenys situats a la banda de foravila de la Ronda de Felanitx (a l’alçada de Son Fangos) i que van entrar just abans de la suspensió decratada pel consistori per mor dels tràmits d’aprovació del nou Pla General.

Aquestes dues zones verdes estan idò pendents de sentència judicial, independentment ja de l’arribada a bon port, tot fa pensar que a finals del proper novembre, de l’esperat pla urbanístic manacorí que evitaria, entre d’altres coses, situacions com aquestes.

Concretament la primera de les noves zones verdes és un espai de 11.800 metres quadrats, que tendria un justipreu de 43.600 euros, però del que la propietat en reclama ni més ni menys que 19 milions d’euros. Mentre que la segona són uns terrenys de 8.800 metres quadrats, amb un justipreu fixat de 32.500 euros, dels quals el propietari en vol dos milions.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad