L’aigua de la platja de Porto Cristo torna a ser apta per banyar-se una setmana després

Així ho confirmen les darreres analítiques

 

Banyar-se aquest cap de setmana a la platja de Porto Cristo ja no hauria de suposar cap problema per a la salut. I és que les darreres analítiques de la conselleria de Sanitat rebudes ahir per l’ajuntament de Manacor confirmen que l’aigua no conté percentatges preocupants d’elements contaminants, entre d’ells enterococos intestinalis i E-coli.

El que l’Ajuntament defensa és que, malgrat que efectivament van vessar litres i litres de material fecal directament a la platja, fou per un desboradament del clavegueram i no per cap tipus de fuita. Un vessament fruit dels 40 litres ploguts dimarts de la setmana passada en menys de trenta minuts.

L’endemà de la pluja, tècnics de la Conselleria de Medi Ambient va prendre mostres de l’aigua de la platja i del Club Nàutic per fer els anàlisis. Els resultats van fer que ara fa una setmana es decretés oficialment la prohibició per banyar-se a l’arenal porteny mentre els contraanàlisis no sortissin favorables, com ha estat ara.

“Que Aguas Son Tovell i l’Ajuntament donin la cara sobre el motiu del vessament”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad