Visites exclusives al museu per personal sanitari de l’hospital de Manacor

Personalitzades per agrair la tasca durant la Covid-19

 

Aquests darrers mesos el personal sanitari ha estat a primera línia de la batalla contra la Covid-19. És per això que el Museu d’Història de Manacor ha posat en marxa una iniciativa d’agraïment al personal sanitari de l’Hospital de Manacor. Així, els convida a una visita guiada exclusiva, que podran dur a terme dilluns i dissabte.

En cas de voler realitzar-la prèviament s’haurà de demanar una cita al següent correu electrònic: publicacionsmuseu@manacor.org. Cada hora podrà entrar un grup de cinc persones com a màxim i es prioritzarà la unitat familiar. A més, el Museu ha posat a l’abast del públic les pautes a seguir per dur a terme la visita, que es poden trobar a www.museudemanacor.com.

Des del Museu s’ha deixat clar que el lema #elMuseuelFasTu no és debades i que es creu realment que són les persones que el fan estar viu. Des d’aquest punt de vista s’ha decidit fer aquest regal al personal sanitari de l’Hospital de Manacor, que durant aquests mesos han vetllat per la nostra salut.

Segons la directora del Museu, Magdalena Salas, “creim que un museu social és possible, un museu on totes les persones i col·lectius es vegin reflectits i on les vivències actuals quedin exposades en les accions que duim a terme”. “La nostra manera d’agrair la tasca dels sanitaris és explicant de la millor manera que sabem el relat històric que contam en el Museu i mostrant alguns dels tresors que tenim tant a la vista com en els magatzems”. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad