Manacor tancarà i vigilarà l’accés a les seves platges durant la nit de Sant Joan

Agents policials faran passades per evitar que hi hagi qualsevol tipus de concentració

 

L’ajuntament de Manacor vol evitar qualsevol tipus d’aglomeració a les seves platges durant la revetlla de Sant Joan, el que es traduirà en el tancament i vigilància dels accessos a fins a nou arenals del municipi. Una mesura que prové directament de batlia i que obligarà a precintar els punts d’entrada durant una serie d’hores del capvespre i la nit del 23 al 24 de juny.

“No té cap sentit que volguem evitar concentracions de gent, evitem els actes de Fires i Festes o les verbenes i després permetéssim la cel·lebració de la Nit de Sant Joan”, expliquen des de l’Ajuntament, que es recolzen també en l’argument que el tancament afecta tan a les grans ciutats com Palma o Barcelona i que ja ha estat adoptada també pels consistoris de municipis veïns de Manacor.

El que farà ara l’Ajuntament serà activar un pla coordinat amb efectius policials, perquè entre les 19 hores del dia 23 i les 10 hores del dia 24 de juny, es vagin fent passades de vigilància perquè ningú pugui rompre el precinte i es puguin organitzar festes o reunions a les nou platges contemplades pel seu accés més senzill. “No deixa de ser una mesura del més raonable”, indiquen.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad