L’IBAVI obri un punt d’atenció presencial a Manacor

Serà a les dependències de l’Ajuntament, amb cita prèvia

 

La regidora municipal de Serveis Socials, Carme Gomila i la d’Habitatge, Núria Hinojosa, acompanyades per la directora gerent de l’Institut Balear de l’Habitatge (IBAVI), Cristina Ballester, han presentat la incorporació d’un nou treballador provinent de l’IBAVI a l’Ajuntament de Manacor, amb el que s’obri un punt de contacte directe amb el ciutadà manacorí.

Se situarà a l’Espai d’Arts i Humanitats de l’edifici del carrer Major 22, tindrà la funció de reforçar la tramitació d’usuaris de l’IBAVI. Es podrà trobar presencialment cada quinze dies per tal de resoldre dubtes generals i ajudar a l’usuari amb els tràmits corresponents. Per sol·licitar l’atenció s’haurà de demanar cita, que es donaran per cada quinze minuts.

Ballester ha volgut destacar la col·laboració amb l’Ajuntament de Manacor que espera continuï i s’amplii. Per la seva banda, la regidora d’Habitatge, Núria Hinojosa, ha volgut destacar la importància d’apropar els serveis a la ciutadania. “Aquest equip de govern ha apostat per reforçar les polítiques públiques d’habitatge i fer front, amb voluntat política, a les mancances residencials del municipi”, ha conclòs.

Finalment, la regidora de Serveis Socials, Carme Gomila, ha fet èmfasi en el fet que l’habitatge no és exclusiu de l’àrea d’Habitatge o Serveis Socials sinó que s’ha d’entendre com quelcom a abordar transversalment i que “l’habitatge és un punt clau en la cohesió i la justícia social”.

L’Ibavi construirà una finca d’onze habitatges de protecció oficial a Manacor

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad