L’Ajuntament deixa d’ingressar 80.000 euros en terrasses pel coronavirus

El forat deixat per la Covid al calaix municipal es xifra en 207.000 euros

 

L’ajuntament de Manacor ja ha calculat el que li costarà no poder cobrar les taxes d’ocupació de la via pública d’enguany, ‘perdonades’ a conseqüència de la crisi sanitària del coronavirus. Les xifres parlen de moment de 80.000 euros, que ara el consistori haurà de treure d’una altra partida municipal per fer quadrar els pressupostos de 2020.

Fa un poc més d’un mes l’Ajuntament va anunciar que no aplicaria les taxes d’ocupació com a mesura econòmica per compensar els efectes negatius de la pandèmia damunt els negocis locals, obligats a tancar durant més de dos mesos i amb unes terrasses que no van poder, per tant, emprar. La regidora d’Hisenda, Cristina Capó, ha explicat que aquests doblers que no tendrà la Sala sortiran d’una partida de participació ciutadana.

En total, el ‘forat’ deixat per la Covid a l’ajuntament de Manacor es xifra en 207.000 euros, perquè als 80.000 de les terrasses cal afegir-hi els 40.000 euros del manteniment i vigilància de les platges del muncipici (ja que enguany no hi ha concessió de serveis ni para-sols ni hamaques etc) i els que s’hauran de retornar de les quotes pagades pels pares amb infants a les escoletes municipals de Son Boga i Nins i Nines. A més dels entre 20.000 i 30.000 euros previstos per les escoletes d’estiu.

L’Ajuntament no cobrarà la taxa d’ocupació de la via pública de 2020

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad