La plaça dels despropòsits

La imatge

 

Fa anys que la plaça Berard és un dels punts negres de Manacor. Sense manteniment efectiu (o això és el que sembla) i sense la vigilància mínima que requeriria un lloc massa acostumat a l’abandó de trastos i distints materials d’obra de forma constant. Mobles, televisors o matalassos són estris i voluminosos comuns que els veïnats s’han de menjar seguit seguit, enmig d’un espai públic on fa molt poques ganes asseure’s o socialitzar. És hora d’administrar sancions salades a qui calgui. El darrer cas: cinc matalassos, contenidors a vessar i un caramull de restes de paret i obra…

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad