La plaça dels despropòsits

La imatge

 

Fa anys que la plaça Berard és un dels punts negres de Manacor. Sense manteniment efectiu (o això és el que sembla) i sense la vigilància mínima que requeriria un lloc massa acostumat a l’abandó de trastos i distints materials d’obra de forma constant. Mobles, televisors o matalassos són estris i voluminosos comuns que els veïnats s’han de menjar seguit seguit, enmig d’un espai públic on fa molt poques ganes asseure’s o socialitzar. És hora d’administrar sancions salades a qui calgui. El darrer cas: cinc matalassos, contenidors a vessar i un caramull de restes de paret i obra…

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad