El consistori cerca professionals per a projectes municipals

Enginyers, empreses de climatització i empreses instal·ladores de baixa tensió

 

L’ajuntament de Manacor ha fet una crida pública a professionals i empreses per a distints projectes municipals. Així, ha publicat aquests dies un anunci a les seves xarxes socials on sol·licita enginyers, empreses de climatització i empreses instal·ladores de baixa tensió. Tots els interessats s’han d’apuntar a una borsa de feina a través de l’adreça electrònica serveisgenerals@manacor.org

https://www.facebook.com/ajmanacor/videos/584230428891606/

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad