El consistori cerca professionals per a projectes municipals

Enginyers, empreses de climatització i empreses instal·ladores de baixa tensió

 

L’ajuntament de Manacor ha fet una crida pública a professionals i empreses per a distints projectes municipals. Així, ha publicat aquests dies un anunci a les seves xarxes socials on sol·licita enginyers, empreses de climatització i empreses instal·ladores de baixa tensió. Tots els interessats s’han d’apuntar a una borsa de feina a través de l’adreça electrònica serveisgenerals@manacor.org

https://www.facebook.com/ajmanacor/videos/584230428891606/

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad