La platja de Porto Cristo ha de tancar per vessaments fecals

Les analítiques de Medi Ambient determinen altes concentracion de E-coli

 

Distintes analítiques realitzades aquesta setmana per inspectors de la conselleria de Media Ambient a l’aigua de la platja de Porto Cristo, han determinat una elevada concentració de partícules fecals, procedents del clavegueram que, en dies de pluja, desborda i va a parar directament a les aigües de bany.

Així les coses, l’ajuntament de Manacor ja ha col·locat la bandera vermella i ha ordenat el tancament de l’arenal fins que els nivells de contaminació microbiana baixin. Concretament, i segons apunten les analítiques, a la platja de Porto Cristo hi ha una concentració de E-coli de 2909 NPM/100ml, mentre que al Club Nàutic és de 1607 NPM/100ml.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad