La platja de Porto Cristo ha de tancar per vessaments fecals

Les analítiques de Medi Ambient determinen altes concentracion de E-coli

 

Distintes analítiques realitzades aquesta setmana per inspectors de la conselleria de Media Ambient a l’aigua de la platja de Porto Cristo, han determinat una elevada concentració de partícules fecals, procedents del clavegueram que, en dies de pluja, desborda i va a parar directament a les aigües de bany.

Així les coses, l’ajuntament de Manacor ja ha col·locat la bandera vermella i ha ordenat el tancament de l’arenal fins que els nivells de contaminació microbiana baixin. Concretament, i segons apunten les analítiques, a la platja de Porto Cristo hi ha una concentració de E-coli de 2909 NPM/100ml, mentre que al Club Nàutic és de 1607 NPM/100ml.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad