3.000 litres de llet, ous i fruita pels infants més vulnerables de la crisi

Voluntaris de la ONG Llevant en Marxa comencen a distribuir aliments entre els més petits de la zona

 

Fins a 3.000 litres de llet, 1.000 dotzenes d’ous i 1.000 kg de fruita (pomes i plàtans) estan sent distribuïts aquests dies a nins i nines vulnerables del municipi. La ONG Llevant en Marxa ha coordinat una campanya solidària per recaptar queviures entre grans empreses manacorines i de la comarca, i donar-los a entitats amb molta experiència en la zona com ara Creu Roja, el banc d’aliments de Porto Cristo, Càritas o les Germanes Franciscanes de Manacor.

“Vàrem ser informats que molts nins i nines del Llevant de Mallorca tenen dificultats per alimentar-se i greus mancances nutritives després d’un llarg confinament. Moltes famílies, veïns nostres, pateixen les conseqüències d’aquesta crisi econòmica”, expliquen els voluntaris de la ONG.

Sense perdre temps es van posar en contacte amb grans col·laboradors i empreses com Avícola Ballester, Agroilla, Distribucions Servera o Agama, que els van donar els aliments per un primer lliurament d’aliments (duit a terme aquest dijous) d’aquesta campanya destinada als més petits.

“Aquest campanya d’aliments coordinada pel doctorTito Hidalgo, pediatre i membre de Llevant en Marxa, va dirigida exclusivament a la dieta infantil, amb l’objectiu que els nins de la nostra comarca tenguin una alimentació correcta i equilibrada molt necessària per al seu creixement”.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad