L’excés de cotxes irregulars fa que l’Ajuntament pagui en quatre mesos 24.000€ de grua

Sobrepassant el límit del contracte pactat amb Gruas Autosangar

 

L’ajuntament de Manacor haurà de fer front a més de 24.000 euros extra amb el que no comptava per l’excés de feina del servei de grua contractat amb Autosangar a fi de llevar vehicles abandonats o mal estacionats de la via pública.

I és que tot i que el consistori té un acord amb l’empresa pel qual li fa un ingrés anual fixe, la gran quantitat de cotxes trets dels carrers dins l’any 2019, va fer que l’Ajuntament sobrepassés el límit del contracte i hagués de presentar factures extrajudicials dins els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre, per un total de 6.870, 6.768, 5.919 i 5.129 euros respectivament.

Aquest fou un dels punts de debat en el darrer plenari municipal celebrat aquest passat dilluns, entre la regidora d’Hisenda i el portaveu de l’Agrupació Independent de Porto Cristo (AIPC), Joan Gomila, que es va sorprendre per la quantitat econòmica i de cotxes retirats: “En surten entre 70 i 80 cada més de mitjana, si tenim en compte que cada servei costa uns 70 euros”.

Capó va justificar aquestes quatre factures extrajudicials per l’augment de vehicles. “Són molts, però així i tot la gent continua pensant que encara n’hi ha massa d’abandonats pels carrers”, va afegir al batle, Miquel Oliver.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad