Els enderrocs dels aparcaments del Principal són al solar dels futurs jutjats

La imatge

 

Tones d’enderrocs procedents de la demolició de dues plantes i mitja dels aparcaments del Principal de Manacor, executada subsidiàriament per l’ajuntament, han estat transportades durant els darrers mesos al solar municipal enfront de les dependències de la brigada, al carrer del Pilar, devora la Ronda de Felanitx. Curiosament ara que des del Ministeri de Justícia també s’ha fet saber al departament d’Urbanisme, que el comença a redactar el projecte per a la construcció dels futur jutjats unificats de Manacor.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad