Quatre dies sense cap ingressat per coronavirus a Manacor

La desescalada també ha suposat la disminució total de malalts de COVID19 a planta

 

L’entrada de la Fase 3 ha suposat, a part d’una major llibertat de moviments, una desescalada també pel que fa al número de casos d’infectats per coronavirus al Sector Sanitari de Llevant. Fruit d’això i per quart dia consecutiu en aquests moments l’Hospital de Manacor, el centre de referència de l’àrea, continua sense tenir cap ingressat a planta per COVID-19, el que no significa que s’hagi de baixar la guàrdia i s’hagin de seguir guardant les distàncies i les mesures higièniques.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad