Quatre dies sense cap ingressat per coronavirus a Manacor

La desescalada també ha suposat la disminució total de malalts de COVID19 a planta

 

L’entrada de la Fase 3 ha suposat, a part d’una major llibertat de moviments, una desescalada també pel que fa al número de casos d’infectats per coronavirus al Sector Sanitari de Llevant. Fruit d’això i per quart dia consecutiu en aquests moments l’Hospital de Manacor, el centre de referència de l’àrea, continua sense tenir cap ingressat a planta per COVID-19, el que no significa que s’hagi de baixar la guàrdia i s’hagin de seguir guardant les distàncies i les mesures higièniques.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad