La Policia Local ja visita les cases dels qui no cumpleixen amb el reciclatge

“Qui no ho faci així com toca serà sancionat”

 

La Policia Local ja visita a qui no cumpleix amb el reciclatge. Aquesta setmana els informadors de Medi Ambient, acompanyats per agents municipals i tècnics del departament, han visitat domicilis que han incomplert reiteradament el nou model de reciclatge porta a porta que s’ha instaurat en diverses zones del municipi.

Els costos econòmics i ambientals que suposen una mala gestió dels residus urbans posen el reciclatge al centre de les polítiques ambientals que es duen a terme des de l’Ajuntament. És per això que després de mesos de reunions informatives i de la posada en marxa de nous sistemes com la recollida porta a porta o el contenidor de recollida orgànica, es fa necessari una passa més.

En aquest sentit el regidor de Medi Ambient, Sebastià Llodrà, ha explicat que “la incorporació de la Policia Local a les tasques de vigilància de la recollida selectiva i de la neteja del municipi fa que la gent entengui que qui no ho faci així com toca serà sancionat. És just que qui no ho fa bé sigui castigat perquè afortunadament la majoria de gent fa les coses correctament”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad