El procés per a la construcció dels nous jutjats de Manacor es posa en marxa

S’ha activat la licitació per a la redacció del projecte del nou edifici al carrer del Pilar

 

La construcció dels nous jutjats de Manacor està més aprop. El gerent del Ministeri de Justícia a les Balears, Enric Travesset, ha explicat als responsables municipals que ja s’ha obert la licitació per a la redacció del projecte de la nova seu manacorina, després de dècades d’espera i molts de mal de caps.

Fa més de deu anys que el consistori va cedir un solar de la seva propietat, situat al final del carrer del Pilar, per tal que els Jutjats passessin del centre a un edifici modern i unificat. Un conveni que el Ministeri de Justícia va deixar caducar, encara que l’Ajuntament sempre l’ha conservat a l’espera d’un canvi de rumb que sembla ha arribat.

Durant aquest passat ple ordinari de dilluns, la regidora d’Urbanisme, Núria Hinojosa, va anunciar que la construcció pot estar ja molt propera i que es faria allà mateix on per octubre de 2010 l’Ajuntament va cedir 4.500 metres quadrats de terreny devora la Ronda de Felanitx. Un espai que en principi no bastava (el Ministeri demanava un mínim de 7.000 m2) però que finalment es va acceptar a canvi d’una construcció en dues plantes enlloc d’una.

Així mateix, i relacionat amb el tema, la darrera comissió informativa d’Urbanisme de Manacor, va decidir demanar a Justícia que retorni l’espai on fins ara hi aparcaven cotxes els funcionaris dels jutjats, a la plaça Font i Roig. Un terreny que, com la resta de l’edifici del convent on ara hi ha els jutjats d’instrucció del 1 al 4, tornaria a ser públic amb la construcció de l’edifici nou del carrer del Pilar.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad