Sant Llorenç deixa consultar els documents virtuals sobre la grip de 1918

L’Ajuntament ha activat la secció de l’arxiu municipal a la seva pàgina web

 

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional dels Arxius, l’ajuntament de Sant Llorenç ha activat la secció de l’arxiu municipal a la seva pàgina web, accessible al següent enllaç https://bit.ly/2AgxV3J La secció inclou informació sobre l’arxiu i les seves funcions, el reglament que regula el seu funcionament i els serveis que ofereix. A més, incopora un apartat de difusió en el qual, entre altres coses, s’analitzaran, periòdicament, documents rellevants pel nostre municipi custodiats per l’arxiu.

Concretament, el primer document analitzat es tracta d’una acta de la Junta de Sanitat de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar de l’any 1918, en el qual es recullen les mesures de prevenció acordades per combatre la grip d’aquell any. Aquest document és especialment interessant en el context de la COVID19 en què ens trobem actualment, ja que en ell es prenen mesures de distanciament social i desinfecció que ens recorden a les preses actualment per minimitzar l’impacte del coronavirus actual. Podeu consultar el document al següent enllaç https://bit.ly/2Ulb8us

L’arxiu és un servei obert i gratuït a disposició del ciutadans. Qualsevol persona major de 16 anys pot consultar de manera gratuïta tots els documents originals i recursos d’informació que siguin del seu interès, això sí, mitjançant cita prèvia.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad