Sabeu on era el segon vimer màgic de Manacor?

Rafel Perelló, bon coneixedor de la cultura popular manacorina, ens explica avui on era el segon vimer que curava els infants malalts de trencadura, les alternatives a les hèrnies infantils o què tenen a veure les fulles de parra amb el dematí de Sant Joan, a més de les facultats de les bolles dels xipresos.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad